با گفتار مارکت به رایگان گفتگوی آنلاین، نظرسنجی آنلاین، پاپ آپ آنلاین بدون محدودیت برای سایتتون راه اندازی کنید

هدف وردپرس

۴۱ روش مطمئن و کم‌هزینه برای بازاریابی موفق + ۱۴۱ نوع بازاریابی

۴۱ روش مطمئن و کم‌هزینه برای بازاریابی موفق + ۱۴۱ نوع بازاریابی

۴۱ روش مطمئن و کم‌هزینه برای بازاریابی موفق + ۱۴۱ نوع بازاریابی

 

در این نوشتار سعی شده است روش های کم‌هزینه‌ای برای بازاریابی موفق معرفی شوند که برای هرکسی در هرحرفه و شغلی می‌تواند مفید باشد. به علاوه ۱۴۱ نوع بازاریابی نیز آورده شده است تا شما بتوانید به انواع بازاریابی دسترسی داشته باشید.

بسیاری از مدیران بنا به ماهیت شغل و حرفه‌شان نمی‌توانند از روش‌های پرهزینه‌ی بازاریابی و تبلیغاتی برای معرفی شرکت خود و محصولات‌شان استفاده کنند. بر این ساس استفاده از روش‌های کم‌هزینه برای مدیران بازاریابی این کسب و کارها یک ضرورت حیاتی است. در این اثر سعی شده روش های کم‌ هزینه‌ای معرفی شوند که برای هرکسی در هرحرفه و شغلی می‌تواند مفید باشد.

 

۴۱ روش مطمئن و کم‌هزینه :

 

در ادامه ۴۱ روش مطمئن و کم‌هزینه برای بازاریابی موفق آمده است

1- بهترین آگهی‌های‌تان را به صورت کارت چاپ کرده و برای مشتریان در بازار هدف ارسال کنید.
مشتریان کارت‌هایی را می‌خوانند که کوتاه و خلاصـه باشد. یک آگهی کوچک روی یک کارت پستال می‌تواند بازدیدکنندگان زیـادی را به وب‌سـایت شما بیاورد و این خـود می‌تـواند باعث افـزایش فـروش شـود. هزینه‌ی این کار معمولاً زیاد نیست.

 

2- یک روش بازاریابی برای همیشه و برای همه‌ی کسب و کارها موفق نیست، بنابراین روش‌های بازاریابی خود را مرتب عوض کنید و در استفاده از این روش‌ها خلاق باشید.
اگر متن آگهی شما عوض نشود مشتریان شما خسته می‌شوند، البته خود شما هم از این تکرار خسته خواهید شـد. بـازاریابی می‌تواند مفرح باشد اگر از مزیت‌های اسـتفاده از روش‌های متنوع بازاریابی برای برقراری ارتباط با مشتریان خود استفاده کنیـد. در انتخاب روش‌های بازاریابی خـود دقت کنیـد. همیشه برای یک بازاریابی موفق باید بر اساس یک طرح بازاریابی عمل کرد. سعی کنید در طرح بازاریابی خود از روش‌های متنوع استفاده کنید. همیشه نظـر مشـتریان خـود را در مورد روش‌هایی که به کار برده‌اید جویا شوید. این نظریات می‌توانند موفقیت طرح بازاریابی شما را تضمین کنند.

3- به مشتریان برای یافتن محصولات و خدمات مناسب کمک کنید.
اگر می‌خواهید برای مشتری خـود بروشـور معرفی محصولات بفرستید، می‌توانید بروشور یا کارت محصول یا خدماتی را بفرستید که فکر می‌کنید برای مشتری شما مفید است. این کار می‌تواند به مشتری شما در یافتن محصولات مناسب کمک زیادی بکند و مشتری شما را راضی نگه دارد. اگر نگران فروش محصول خود هستید، می‌توانید قبل از این کار با تولید کننده‌ی آن محصول هماهنگی کنید و از این فرصت استفاده کنید. مثلاً درصدی از فروش را برای خود در نظر بگیرید یا اینکه تخفیف خاصی را برای مشتری خود از فروشنده بگیرید.

 

4- جواب تلفن‌های خود را متفاوت بدهید.
سعی کنید سفارش‌های خاصی را در هر مکالمه‌ی تلفنی، به مشتری ارائه کنید. به عنوان مثال می‌توانید بگویید روز بخیر؛ من … هستم. از من درباره‌ی خدمـات جدید سؤال کنید. با این پیام، تلفن‌کننده با دریافت پیام، علاقه‌مند می‌شود یا ناگزیر است که از شما در مورد این خدمات سؤال کند. بیشتر شرکت‌ها پیام‌هـایی از پیش ضبط شده دارنـد کـه وقـتی مشتری پشت خط می‌مانـد آن را بـرای مشـتری پخش می‌کنند. شما می‌توانید این کار را خودتان انجام دهید. از نظر مشتری تفاوتی ندارد که این پیام از قبل ضبط شده یا اینکه زنده ارائه شده است.

برای استفاده از این روش مطمئن شوید که پیام شما برای مشتریان جذاب باشد. اگر مشتری شما از راه دور تماس می‌گیرد، با ارائه آگهی‌های طولانی، وقت و پول مشتری خود را به هدر ندهید.

 

5- استفاده از دست‌نوشته.
سعی کنید در تمام نامه‌هایی که برای مشتری خود می‌فرستید، از دست‌نوشته و یا مُهرهای مخصوص یا برچسب‌های خاص استفاده کنید. توجه داشته باشید که دست نوشته‌ی روی نامه در اولین بار که نامه دیده می‌شود خوانده می‌شوند. به خاطر داشته باشید این نوشته‌ها در صـورتی بـه طـور کـامل خوانـده می‌شوند که خلاصه و کوتاه باشند به طوری‌که بیننده بتواند آن را درکمتر از ده ثانیه بخواند.

6- یک پیشنهاد فروش برای مشتری خود بفرستید که تازه از شما خرید کرده است.
اگر به عنوان مثال مشتری شما لباسی از شما خریده است، می‌توانید نامه‌ای برای او بفرستید و ضمن تشکر از خرید قبلی به اطلاع او برسانید که برای خـرید بعـدی به طـور مثال از تخفیف 20 درصدی برخوردار است. برای اینکه بتوانید این پیشنهاد را به فروش نزدیک کنید، برای پیشنهاد خود زمان تعیین کنید.

 

7- خبرنامه.
آیا می‌دانید هزینه‌ی فروش به یک مشتری جدید شش برابر بیشتر از فروش به مشتری قدیمی است؟ شما با استفاده از خبرنامه می‌توانید بازاریابی را بر روی مشتریان قدیمی خود متمرکز کنید. اگر هزینه‌ی خبرنامه‌ی چاپی برای شما زیاد است، می‌توانید با استفاده از پست الکترونیک این کار را با هزینه‌ی بسیار پایینی انجام دهید. در خبرنامه می‌توانید همیشه پیشنهاد فروش ویژه‌ای را به مشتری قبلی خود ارائه کنید.

 

8- بازاریابی مشترک.
اگر فکر می‌کنید به تنهایی قـادر بـه تحـمل هزینه‌ی بـازاریابی نیستید، به دنبال شریکی باشیدکه محصول او هم مناسب مشتری شماست یا اینکه محصـولات شـما مکمل یکدیگرند. با ارائه‌ی طرح بازاریابی مشترک می‌توانید در هزینه‌های بازاریابی صرفه‌جویی کنید. علاوه بر این، با این روش خدمات بهتری را هم به مشتریان خود ارائه می‌کنید.

9- بروشورها و آگهی‌های خود را در تمام نامه‌های ارسالی شرکت قرار دهید.
این کار هزینه‌ی زیادی برای شما ندارد و شما از نتیجه‌ی کار قطعاً متعجب خواهید شد که ببینید این پیشنهادهای شما به دست چه افرادی می‌رسد و سفارش خرید به شما می‌دهند.

اگر فکر می‌کنید به تنهایی قادر به تحمل هزینه‌ی بازاریابی نیستید، به دنبال شریکی باشیدکه محصول او هم مناسب مشتری شماست یا اینکه محصولات شما مکمل یکدیگرند.

در ادامه می توانید روش ها و توصیه های بازاریابی بیشتری را مطالعه کنید:

 

روش بازاریابی موفق

10-پیام “تبریک تولد” بفرستید
برای مشتریان‌تان کارت تبریک بفرستید (تاریخ‌ها را می‌توانید از نظرسنجی ها و سایر موارد به دست آورید). یک کوپن یا پیشنهاد ویژه به آن کارت تبریک ضمیمه کنید یا به آنها درباره‌ی محصول‌تان چیزی بگویید که آن را به عنوان نوعی هدیه‌ برای خودشان بدهند.

 

11-“از شما متشکرم” – کلمات جادویی
با دادن یک پیشنهاد خاص از مشتریان‌تان تشکر کنید.

با یک کارت تقدیر شخصی، تماس تلفنی، تخفیف، گل، شام یا حتی یک کمیسیون از کسی که کسب و کار شما را انتخاب می‌کند تشکر کنید.

با یک نامه و افزایش سفارش ها از تامین‌کنندگان‌ قابل اعتمادتان تشکر کنید.

آدم‌ها مهربانی شما را به خاطر خواهند سپرد.

12-هرگز فرض نکنید…
هرگز هیچ یک از موارد زیر را فرض نکنید:

  1. مشتری استطاعت‌ آن را ندارد.
  2. مشتری آن را نخواهد خرید.
  3. مشتری از این محصول چیزی نمی‌فهمد.
  4. مشتری یک عدد بیشتر نخواهد خرید.
  5. مشتری قیمت رقبای‌تان را برآورد نخواهد کرد.
  6. مشتری شما را دوست نخواهد داشت.
  7. از طرف دیگر، همچنین فرض نکنید که عکس این‌ها درست است.
  8. به محصول یا خدمات‌تان و همینطور به نیازی که برآورده می‌کنند اطمینان داشته باشید.

 

13-به کسب و کارتان شخصیت ببخشید.
در آیتم‌های تبلیغاتی‌ از عکس خودتان و کارکنان‌تان استفاده کنید.

ذکر نقل قولی از شخصی که تصویر آن موجود است، حس دوستانه‌ای را انتقال می‌دهد و نسبت به شرکت‌تان اعتماد ایجاد می‌کند.

14-یک کارت ویزیت به یاد ماندنی درست کنید.
کارت ویزیت‌تان را به یک مینی بروشور تبدیل کنید. اگر به نقشه، یا اطلاعات دیگری نیاز دارید، از پشت این کارت استفاده کنید. کارت شما حتی مدت‌ها پس از آن که خودتان رفته باشید باقی خواهد ماند.

کارت‌های رقبای‌تان چه شکلی هستند؟ آنها چه پیام‌هایی را به شما انتقال می‌دهند؟

به همکاران تجاری که ممکن است برای کسب و کارتان تبلیغ کنند چند کارت ویزیت بدهید. به هر کسی که می‌بینید یک کارت بدهید، و داخل هر نامه‌ای یک کارت بگذارید.

 

15-یک کارت ویزیت برای هر کارمند؟
متصدیان؟ راننده‌ها؟ بله. آنها برای این سرمایه‌گذاری کوچک به اندازه‌ی کافی مهم هستند.

آنها از این که کارت ویزیت‌شان را به هر مشتری و خریدار بالقوه‌ای بدهند مفتخر خواهند بود.

آنها از کارت‌ ویزیت‌شان برای دوستان و اقوام نیز استفاده خواهند کرد و در نتیجه نام شما در جاهای بیشتری خواهد بود.

روش بازاریابی موفق

 

16-بیش از انتظار مشتریان‌تان به آنها بدهید
یعنی مثلا به جای ۴۱ روش و توصیه بازاریابی که انتظار داشتید،۱۰ توصیه‌ی اضافه که انتظار نداشتید به شما ارائه شود.

برای مشتریان‌تان چه کار کوچکی می‌توانید انجام دهید که بدون آن که هزینه‌ی زیادی برای شرکت داشته باشد آنها را غافلگیر کند؟

عموما کسی متوجه خدمات خوب نمی‌شود و از آن تعریف نمی‌کند. اما خدمات اضافی چرا؛ و همین طور خدمات فوق‌العاده ضعیف.

 

17-مشتریان‌تان را بشناسید
شخصی را که از همه بیشتر احتمال دارد خواهان یا نیازمند محصول‌تان باشد توصیف کنید.

چرا باید بخواهد محصول شما را بخرد؟

وقتی به انگیزه‌ها پی ببرید، می‌توانید محصول را برای مشتریان درست هدایت کنید.

شما نمی‌توانید یک محصول را بفروشید مگر آنکه آن محصول تعریف و موقعیت سنجی شده باشد.

نکته: یک شرکت داروسازی تولید یک داروی سرما خوردگی را کنار گذاشت چون نمی‌توانست حالت خواب‌ آلودگی را که به همراه داشت بر طرف کنند. شخصی پیدا شد و اسم آن را عوض کرد و آن را به عنوان داروی سرما خوردگی قبل از خواب فروخت. این دارو به پرفروش‌ترین داروی سرما خوردگی در بازار تبدیل شد. پس فقط به خاطر اینکه محصولاتتان خوب است دلیل بر فروش خوب آن نخواهد بود. محصول باید به درستی موقعیت سنجی شود. این همان کاری است که بازاریابی انجام می‌دهد.

 

این مطلب را از دست ندهید  استراتژی فروشندگی اینترنتی – ۵ راه برای موفقیت

18- ایمیل مستقیم
هر کتاب کسب و کار و بازاریابی، نوشته‌ی هر نویسنده، را انتخاب کنید بی تردید به شما خواهد گفت هیچ راه دیگری برای فروش محصول که ارزان‌تر و موفقیت‌آمیز تر از ایمیل مستقیم باشد وجود ندارد. زمان!!

بیش از چهل درصد از تمام مردم دنیا حداقل یک چیز را از طریق ایمیل مستقیم خریده‌اند. اگر به آن به چشم ایمیل ناخواسته نگاه می‌کنید، بهتر است بیشتر فکر کنید!

این گونه ایمیل‌ها طلای ناب هستند!

 

19-مراقب عبارات منفی باشید!
مطمئن شوید که با مشتریان‌تان صادقانه و به درستی برخورد می‌کنید. حرف‌های منفی، به خصوص در سیستم‌ها و فضاهای رایانه ای مثل اینترنت، می‌تواند به کسب و کارتان لطمه بزند. این خسارت حتی می‌تواند بیشتر از فایده‌ای باشد که روابط عمومی مثبت برای کسب و کارتان به همراه دارد.

20-روی بازار کوچکتر تمرکز کنید.
برای هر گرایشی دست کم یک ضد گرایش وجود دارد. گاهی بهتر است روی بازار کوچکتری تمرکز کنید که هیچ کس به آن توجه نمی‌کند چون تمام تمرکزشان را روی گرایش بزرگ‌تر گذاشته‌اند.

سایت‌هایی را که ممکن است برای مخاطبین‌تان جذاب باشند بررسی کنید و ببینید چرا آدم‌ها به آنها سر می‌زنند.

 

21- پیگیر و سمج باشید
تحقیقات نشان می‌دهد برای آن که پیامی به یاد سپرده شود باید آن را تکرار کرد.

ایمیل‌های متعددی را به افراد مشخصی بفرستید.

اگر تبلیغات می‌کنید، این کار را هر جایی که استطاعت آن را دارید مکررا انجام دهید.

22-قیمت‌های‌تان را افزایش بدهید
آیا رقیب‌تان قیمت‌هایش را افزایش داده است؟ شاید بهتر است شما هم این کار را انجام بدهید.

قیمت‌های بالاتر شما را از بقیه سوا خواهد کرد، و این را القا می‌کند که محصول شما بهتر است، و شایسته‌ی پرداخت قیمت اضافی است. BMW با پژو پارس رقابت نمی‌کند.

در این رابطه دقت به خرج دهید. مشتری باید ارزش قیمت بالاتر محصول را به عینه ببیند.

 

23-بهترین راه موفقیت نادیده گرفتن رقابت است
بسیاری از آدم‌ها آن قدر نگران این هستند که رقبای‌شان چه می‌کنند که کار خودشان را فراموش می‌کنند. اگر به موضع و کسب و کار خودتان اطمینان دارید، نگران رقابت و رقبا نباشید.

 

24- گرایش‌ها یا رویدادهای جاری را تبلیغ کنید
آیا می‌توانید محصول‌ یا خدمات‌تان را به یک محیط یا رویداد پیوند بزنید، مثلا المپیک، یا لیگ فوتبال برتر؟

از طریق ارتباط با گروه‌های شناخته شده به اعتبار و شهرت ارزشمند دست پیدا کنید.

25-از ضرب‌العجل استفاده کنید.
الف. مطمئن شوید روی آیتم‌های تبلیغی‌تان محدوده‌ی زمانی گذاشته‌اید.

ب. حواس‌تان به تاریخ‌های انقضاء باشد. (پیشنهاد شما چه وقت پایان می‌پذیرد؟)

 

26-آنها را از نداشتن محصولات‌تان بترسانید
برای محصولاتی که امنیت شخصی، ایمنی یا سلامت فردی را افزایش می‌دهند، ترس می‌تواند یک ابزار موثر تقویت کسب و کار باشد.

اگر مشتریان همین حالا محصول شما را نخرند، چیزی را از دست خواهند داد. یک تخفیف، هدیه‌ی رایگان، و غیره. ترس از دست دادن از انتظار به‌دست آوردن قدرتمندتر است.

 

27- هدیه بدهید
یک چیز خاص که برای نگه داشتن به قدر کافی خوب است و همچنین یادآورد مناسبی برای کسب و کارتان است هدیه بدهید. یک نامه باز کن، لیوان قهوه، یا کاغذ نگهدار و غیره. برای این منظور سه راز بازاریابی در ادامه آمده است که هیچ کس یه شما نمی گوید:

باید متعهد باشید. پول را تهیه کنید و آن را کنار بگذارید. دانه‌ای را بکارید که بعدا ثمر خواهد داد.

باید پیگیر باشید. چرا مک دونالد هر روز در هر شبکه‌ای تبلیغات می‌کند؟ آیا کسی در آمریکا یا بعضی از کشورها هست که اسم مک دونالد را نشنیده باشند؟ پیام بازاریابی باید مرتبا تقویت شود. اگر مشتریان‌تان درباره‌ی‌تان چیزی نشنوند شما را فراموش خواهند کرد.

باید مطمئن باشید. بیشتر برنامه‌های بازاریابی حداقل ۶۰ تا ۹۰ روز تا رسیدن به کمترین نتایج زمان می‌برند. صبور باشید، تلاش‌های‌تان در دراز مدت جواب خواهد داد.

 

28-سعی نکنید فقط پول در بیاورید
به مشتریان‌تان محصولات یا خدمات واقعا مفید ارائه بدهید که هم شما و هم مشتریان‌تان را خوشحال کند.

به کاری که عاشقش هستید بپردازید و پول خودش به دنبال آن به‌دست خواهد آمد.

29-جمعیت ‌شناسی نواحی فروش اطراف‌تان را بشناسید.
جمعیت شناسی تفکیک ناحیه‌ای است که در آن زندگی می‌کنید یا قصد خدمت رسانی دارید. مثلا چه تعداد تهرانی، شهرستانی، افغانی و غیره در آن جا وجود دارد. سطوح درآمد چگونه است؟ تعداد صاحب خانه‌ها و غیره. این‌ها اطلاعات مهمی هستند چون اگر این ناحیه استطاعت محصول شما را نداشته باشد یا آن را نخواهد آن وقت حتی قبل از آن که دست به کار شوید از کسب و کار کنار گذاشته شده‌اید.

 

30-آیا بزرگتر یعنی بهتر؟ یا کوچک زیبا است؟
آیا باید از بودجه‌ی محدود تبلیغات‌تان برای ایجاد تبلیغات بزرگتر و قابل رویت تر استفاده کنید که مجبورتان خواهد کرد کمتر آن را به نمایش بگذارید یا بودجه را صرف تبلیغات کوچکتری که کمتر به چشم می‌آید بکنید که قادر خواهید بود آن را به دفعات بیشتری به نمایش بگذارید؟

پاسخ این است: تبلیغات کوچکتر اما دفعات بیشتر.

بیشتر مردم حتی کسانی که کاندیدهای احتمالی محصولات شما هستند نوعا نخستین باری که تبلیغاتی را می‌بینند به آنها واکنش نشان نمی‌دهند.

ممکن است لازم باشد مشتریان بالقوه پیش از دست زدن به هر اقدامی چندین بار تبلیغات شما را ببینند.

31- پیگیر نیازهای خاص مشتریان‌تان باشید
یک فرم درست کنید تا درخواست مشتریان‌ برای محصولات یا خدمات خاص را پیگیری کنید و ببینید که آیا می‌توانید این درخواست‌ها را برآورده کنید.

با مطالعه‌ی این فرم‌ها در فواصل معین، می‌توانید علایق مشتریان را به محصولات و خدماتی که باید ارائه بدهید پیگیری کنید.

 

32-مطمئن شوید که مشتریان‌تان به شما دسترسی دارند
نام، نشانی، و شماره‌ی دورنگارتان را روی تمام اقلام، من جمله روی ورقه‌های بسته‌بندی و فاکتورها چاپ کنید.

به مشتریان‌تان کارت ویزیت و رولودکس (جای نگهداری کارت ویزیت) بدهید. چون مشتریانی که به دنبال شماره‌ی تماس شما می‌گردند ممکن است ابتدا با شماره‌ی رقیب‌تان برخورد کنند.

33- در مورد مشتریان‌تان بیشتر یاد بگیرید
در مورد مشتریان‌تان چیزهای بیشتری از بلد بودن شغل و حرفه‌ی آنها یاد بگیرید.

به روزنامه‌های محلی توجه کنید و بگذارید مشتریان بدانند که شما درباره‌ی آنها مطالعه می‌کنید.

 

34- یک متخصص باشید
ارائه‌ی سمینارها شرکت شما را به عنوان یک متخصص در آن حوزه معرفی خواهد کرد.

سمینارها به روابط مستحکم با مشتریان فعلی، جذب مشتریان بالقوه، و افزایش میزان تماس شما با مشتریان کمک می‌کند.

موضوعی را انتخاب کنید که در بین مشتریان بالفعل و بالقوه‌ی‌تان از مقبولیت گسترده‌ای برخوردار باشد.

از طریق ایمیل یا شخصا با شرکت‌‌کنندگان در سمینار ارتباط‌ خود را ادامه دهید.

 

35-عملکردتان را بهتر کنید
آمادگی داشته باشید که هرجا مشتری خواست، هر وقت مشتری خواست، و با آنچه مشتری از شما خواست حاضر شوید.

از آنجا که آدم‌ها را با محصولات و خدمات سفارشی ۲۴ ساعته‌ی هفت روز هفته از دست خواهید داد، بازاریابی سر وقت و به موقع امری ضروری است.

36-به صحبت‌های مشتریان‌تان گوش بدهید
به پرسش‌هایی که مشتریان جدید از شما می‌پرسند توجه کنید. آنها ممکن است راجع‌ به تجربه‌ی ناخوشایندی که از یک شرکت دیگر داشته‌اند با شما صحبت کنند. اگر درباره‌ی اصول و سیاست‌های خدمات، معاوضه، و عودت سوال کردند، با کارکنان‌تان جلسه تشکیل بدهید و به دنبال عباراتی بشد که ممکن است “سر نخ” به حساب بیایند. اگر به چنین آگاهی مسلح باشید می‌توانید به مشتریان‌تان این طور نشان دهید که مشکل را بدون هیچ زحمت یا دشواری حل خواهید کرد.

 

37- برای رسیدن به نتایج شگفت‌انگیز مشتریان‌تان را رتبه‌بندی کنید.
به مشتریان بر مبنای چند معیار یک طبقه بندی مانند “الف”، “ب”، “پ”، “ت” و غیره اختصاص بدهید. این معیارها شامل سودآوری، زمان صرف شده برای پرداختن به سفارش ها، و درخواست‌های خاص می‌شوند.

فورا به این مسئله پی خواهید برد که برخی مشتریان با حساب‌های تراکنش بالا، کمک چندانی به خط کف فروش‌تان نمی‌کنند.

برنامه‌ای بریزید تا به همه‌ی کارکنان‌تان اطلاع بدهید سودآورترین مشتریان‌تان چه کسانی هستند و کدام‌ها شایسته‌ی دریافت بهترین خدمات از سوی شرکت هستند.

 

این مطلب را از دست ندهید  ۱۳ اشتباه رایج در شبکه‌های اجتماعی

38-یک نظرسنجی درست کنید
برای مشتریان‌تان یک نظرسنجی ایمیل کنید تا بفهمید چه چیزهایی باعث انگیزه‌ی آنها می‌شوند.

آنها کجا کار می‌کنند؟ چه مجلاتی می‌خوانند؟ در چه گروه سنی هستند؟

این اطلاعات به شما خواهد گفت کجا و چگونه به اهداف‌تان برسید.

برای تکمیل نظرسنجی یک پاداش یا تخفیف در نظر بگیرید.

39-این برای ما هم است، پس باید برای مشتریان‌مان هم مهم باشد
فقط به خاطر این که مسائلی در سازمان ما مهم هستند به صورت خودکار به مشتریان‌مان مربوط نمی‌شوند.

این نتیجه‌ی فرعی “تفکر فازی” و مشکلی است که حاکی از کم تجربگی مدیران است.

وقتی به یک پروژه توجه می‌کنید از منظر مشتریان به آن نگاه کنید، نه از منظر شرکت. این قانون “به مشتری بها بده و او به شرکت بها خواهد داد” است.

روش بازاریابی موفق 

40-مهم‌ترین سفارشی که از یک مشتری می‌گیرید سفارش دوم است
چرا؟ چون یک خریدار بار دومی دو برابر بیشتر از یک خریدار بار اولی احتمال دارد دوباره خرید کند. پس برای خرید دوم یا استفاده از روش های پیش گفته بازار یابی کنید.

 

41- اگر نتوانم با پیشنهاد یک رقیب کنار بیایم چطور؟
اگر رقیب شما 50۰% تخفیف برای چهار روز آخر هفته ارائه دهد و شما نتوانید به این مدت موجودی لازم را فراهم کنید یا از عهده‌ی چنین کاهش قیمتی برآید، چه باید بکنید؟

یک پیشنهاد بهتر برای دوره‌ای کوتاه‌تر بدهید. پیشنهاد ۶۰% تخفیف فقط برای روز شنبه را ارائه بدهید. هنوز هم می‌توانید تعداد زیادی از مشتریان رقیب را در یک روز شلوغ فروش از آن خود کنید و جای بهتری برای کسب و کار فراهم خواهید آورد.

توصیه طلایی : روش های بازاریابی خود را مرتب عوض کنید و در استفاده از این روش‌ها خلاق باشید.

 

۱۴۱ نوع بازاریابی

در ادامه فهرست ۱۴۱ نوع بازاریابی آورده شده است.

آیا شما اصطلاحات یا عبارات دیگری را می‌دانید که برای درج در فهرست انواع بازاریابی نام ببرید؟ آیا توضیحات یا منابع بهتری از انواع بازاریابی سراغ دارید؟ لطفا در بخش نظرات با ما به اشتراک بگذارید. به این ترتیب می توانیم فهرست انواع بازاریابی را کامل تر کنیم.

1. بازاریابی فردی :
بازار یابی از طریق فرد کلیدی در یک سازمان (Wikipedia)

2. بازاریابی وابسته :
پرداخت به افراد وابسته به منظور فرستادن بازدیدکننده/ مشتری به وب‌گاه/ کسب و کار شما (Affiliate Scout)

3. بازاریابی چابک :
استفاده از روش‌های توسعه‌ی سریع و چابک در بخش بازار یابی (a manifesto)

4. بازاریابی الگوریتمی :
استفاده از نرم‌افزارهای الگوریتمی برای اجرای بازار یابی (نیمه)خودکار (computational)

5. بازاریابی کمینی :
استفاده از فرصت‌های بازار یابی در یک رویداد مهم بدون پرداخت وجهی برای حمایت مالی از آن رویداد (WSJ article)

6. بازاریابی تحلیلی :
شیوه‌ها و مدل‌های کمی بازار یابی (Carnegie Mellon program)

7. بازاریابی مقاله‌ای :
نوشتن مقاله (به صورت برخط و برون‌خط) برای تبلیغ کسب و کار (Wikipedia)

8. بازاریابی b۲b (صنعتی) :
بازار یابی یک کسب و کار در میان کسب و کارهای دیگر (B۲B Magazine)

۹. بازاریابی مصرف :
بازار یابی در بین مصرف‌کنندگان (B۲C Marketing Insider)

۱۰. بازاریابی فرد به فرد :
بازار یابی در بین افراد برای کسب و کار و زندگی (New Marketing Labs post)

۱۱. بازاریابی رفتاری :
هدف‌گذاری آگهی‌های تبلیغاتی/ پیشنهادهای ویژه بر اساس رفتار کاربر (ClickZ column)

۱۲. بازاریابی کلاه سیاه :
در درجه‌ی اول در سئو، فریب دادن غیراخلاقی موتورهای جست و جو برای به‌دست آوردن رتبه‌ی بهتر (About.com)

۱۳. بازاریابی برند :
توسعه‌ی برند شما، اغلب با بازار یابی مستقیم مقایسه می‌شود (Best Brands ۲۰۱۰)

۱۴. بازاریابی همهمه‌ای :
واداشتن آدم‌ها به صحبت درباره‌ی کالای شما، مشابه بازار یابی ویروسی است (Mark Hughes book)

۱۵. بازاریابی مرکز تماس :
بازار یابی تلفنی از راه دور و رسیدگی به تماس‌های مشتریان بالقوه و فعلی

۱۶. بازاریابی دانشگاهی :
بازار یابی در بین دانشجویان، نمایندگان دانشجویان (اغلب توسط خود دانشجویان) (Boston Globe)

۱۷. بازاریابی کاتالوگ :
بازار یابی از طریق کاتالوگ‌های چاپی که با پست ارسال می‌شود (DIRECT article)

۱۸. بازاریابی سببی :
بازار یابی کسب و کارها با هم‌کاری مراکز غیرانتفاعی برای کسب سود متقابل (Alden Keene)

۱۹. بازاریابی با کمک سلبریتی‌ها :
استفاده از سلبریتی‌ها به عنوان سخنگو، برای تایید یا اعلام رضایت (BSI post)

۲۰. بازاریابی کانال :
تبلیغات بازار یابی از طریق عمده‌فروش‌ها، توزیع‌کنندگان، و نمایندگان فروش (definition)

۲۱. بازاریابی حلقه بسته :
سنجش بازده سرمایه از چرخه‌ی بازار یابی تا فروش (Closed Loop Marketing blog)

۲۲. بازاریابی ابری :
استفاده از اپلیکیشن‌های اجاره‌ای (SaaS) برای بازار یابی (CloudMarketing.org)

۲۳. بازاریابی تعاونی :
شرکت‌ها با همکاری هم محصول، خدمت یا برندی را که به‌طور مشترک توسعه داده‌اند بازار یابی می‌کنند( Wikipedia)

۲۴. بازاریابی همگانی :
شرکت دادن جامعه در توسعه‌ی یک کمپین بازار یابی (Wikipedia)

۲۵. بازاریابی گروه اجتماعی :
بازار یابی از طریق ساخت یک گروه اجتماعی برخط (Jeremiah Owyang’s blog)

۲۶. بازاریابی محاسباتی :
معادل مهندسی مالی در بازار یابی (my post)

۲۷. بازاریابی محتوا :
تولید محوای مفید یا سرگرم‌کننده برای مخاطب (Chris Brogan’s post)

۲۸. بازاریابی مفهومی :
انتقال پیام‌ها/ پیشنهادهای مرتبط و بهینه، به ویژه به صورت برخط (HBS article)

۲۹. بازاریابی مجادله ای یا بحث برانگیز :
جلب توجه از طریق بحث یا کشمکش (Michael Gray’s post)

۳۰. بازاریابی مکالمه‌ای :
مشارکت فعالانه در مکالمه‌ای دو طرفه با مصرف‌کنندگان (Nokia preso)

۳۱. بازاریابی نرخ تبدیل :
بهینه‌سازی نرخ تبدیل در بازاریابی و فروش برخط (ion’s blog)

۳۲. بازاریابی محتوای تبدیل :
ترکیبی از بازار یابی محتوا و بازار یابی نرخ تبدیل (SEL article)

۳۳. بازاریابی شرکت‌های بزرگ :
بازار یابی کل شرکت و استانداردهای مربوط به آن، به ویژه شرکت‌های چند محصولی (Forrester report)

۳۴. بازاریابی هم زمانی یا همکاری :
همکاری در بازار یابی، بسته‌بندی محصول، تبلیغ چند محصول در کنار هم، اعطای گواهی‌نامه و غیره (Wikipedia)

۳۵. بازاریابی فرهنگی :
محتوای برندسازی‌شده، تلفیق فرهنگ و بازار یابی (Chief Marketer article)

۳۶. بازاریابی داده ها (تحت وب) :
استفاده از داده ها به عنوان یک کانال بازار یابی، به ویژه با وب معنایی (my post)

۳۷. بازاریابی پایگاه داده ها (دیتابیس) :
استفاده از پایگاه‌های داده ها، از قبیل سیستم‌های CMR، برای پیش بردن برنامه‌های بازار یابی (The Book)

۳۸. بازاریابی مبتنی بر داده :
استفاده از داده‌ها، به ویژه داده‌های تحلیلی برای تصمیم‌های بازار یابی مستقیم (Kellogg program)

۳۹. بازاریابی دیجیتال :
بازار یابی از طریق کانال‌های دیجیتال، در درجه‌ی اول اینترنت (AdAge Digital)

۴۰. بازاریابی مستقیم :
بازار یابی مستقیم در بین مخاطبان، اغلب بدون استفاده از تلویزیون، رادیو، یا آگهی‌های چاپی (DMA)

۴۱. بازاریابی واکنش مستقیم :
بازار یابی مستقیم که صراحتا برای گرفتن واکنش طراحی شده‌است (Wikipedia)

۴۲. بازاریابی تخریب‌کننده :
به کارگیری نوآوری تخریب‌کننده در بازار یابی برای ایجاد بازارهای جدید (Digital Tonto post)

۴۳. بازاریابی تنوع بخشی :
بازار یابی در بین مخاطبانی که در گروه‌های فرهنگی مختلف قرار می‌گیرند، یعنی بازاریابی درون فرهنگی (TransCity)

۴۴. بازاریابی خانه به خانه :
فروشنده خانه به خانه در می‌زند (MSNBC story)

۴۵. بازاریابی قطره‌ای یا چکه ای:
ارسال پیام‌های از قبل طراحی‌شده به مشتریان بالقوه و مشتریان فعلی بر اساس یک برنامه‌ی مشخص (Inside CRM article)

۴۶. بازاریابی ایمیلی :
ارسال ایمیل به مشتریان بالقوه و مشتریان فعلی یا از طریق اجاره‌ی فهرست ایمیل یا اجازه گرفتن (Email Insider)

۴۷. بازاریابی کارآفرینی :
بازار یابی در استارتاپ‌ها و سرمایه‌گذاری‌های جدید، اغلب به سبک چریکی (MIT course)

۴۸. بازاریابی اخلاقی :
اخلاق‌مداری در بازاریابی به منظور مسئولیت‌پذیری از نظر اجتماعی و اخلاقی (Wikipedia)

۴۹. بازاریابی رویداد یا گردهمایی :
برگزاری رویدادهایی از قبیل نمایشگاه، کنفرانس، سمینار، جشنواره (Event Marketer)

۵۰. بازاریابی برق آسا یا اعزامی :
ایجاد بازارهای جدید قبل از رقبا (HBR article)

۵۱. بازاریابی تجربی :
فراهم کردن امکان تعاملات حسی با برندها (Experiential Marketing Forum)

۵۲. بازاریابی فیس‌بوک :
بازار یابی در فیس‌بوک و از طریق فیس‌بوک (SEOmoz Ultimate Guide)

۵۳. بازاریابی میدانی :
آدم‌ها شخصا “در میدان” فروش و بازار یابی را انجام می‌دهند (The Handbook)

۵۴. بازاریابی جغرافیایی :
هدف‌گذاری تاکتیک‌های بازار یابی، از قبیل قیمت و تبلیغات، براساس موقعیت جغرافیایی (Geomarketing in Practice)

۵۵. بازاریابی جهانی :
بازار یابی محصولات/ سازمان‌ها در سراسر جهان، استراتژی و ساختار جهانی (Forbes article)

۵۶. بازاریابی سبز :
تبلیغ روشن و صریح محصولاتی که سازگار با محیط زیست هستند (Green Marketing book)

۵۷. بازاریابی چریکی :
بازار یابی با بودجه‌ی کم و اثربخشی زیاد، عموما در کارآفرینی (Jay Conrad Levison)

۵۸. بازاریابی افقی :
پیام مشابه در بین گروه‌ها/ صنایع مختلف، در مقابل بازار یابی عمودی

۵۹. بازاریابی جذب‌کننده :
جذب کردن مشتریان از طریق محتوا، به جای انتشار آگهی‌های تبلیغاتی یا تماس‌های سرد (HubSpot)

۶۰. بازاریابی صنعتی :
بازار یابی b۲b اما به طور خاص در میان سازمان‌های بزرگ، به‌ویژه تولیدکنندگان (Wikipedia)

۶۱. بازاریابی نفوذی :
تمرکز روی متقاعد کردن چند فرد بانفوذ در یک بازار (Influencer Marketing book)

۶۲. بازاریابی اطلاعاتی:
ارائه‌ی مفید/ آموزشی برای پرورش مخاطب، مانند بازار یابی محتوا

۶۳. بازاریابی درون بازی :
تبلیغات در قالب بازی‌های کامپیوتری، که با عنوان تبلیغ‌بازی و تبلیغات درون بازی نیز شناخته می‌شود (Wikipedia)

۶۴. بازاریابی درون فروشگاهی :
تبلیغات در محل یک خرده‌فروشی (In-Store Marketing Institute)

۶۵. بازاریابی یکپارچه :
هماهنگ‌سازی و پکپارچه‌سازی ابزارها، کانال‌ها، و وسایل مختلف بازار یابی (ClickZ)

۶۶. بازاریابی تعاملی :
تعامل بین بازاریاب‌ها و مشتریان بالقوه، عموما به صورت برخط (Forrester blog)

۶۷. بازاریابی اینترنتی :
مترادف بازار یابی برخط و بازاریابی تحت وب (Wikipedia)

۶۸. بازاریابی داخلی :
بازار یابی در بین کارمندان همان شرکت برای همگام شدن با تجربه‌ی مشتری (Wikipedia)

۶۹. بازاریابی بین‌المللی :
بازار یابی در آن سوی مرزهای کشوری، همان بازار یابی جهانی (Wikipedia)

۷۰. بازاریابی کلیدواژه :
تحقیق و بهینه‌سازی کلیدواژه‌ها در بازاریابی موتور جست و جو (سرچ مارکتینگ) (WordStream blog)

۷۱. بازاریابی سمت چپ مغز :
تقریبا مترادف بازار یابی تحلیلی (Left Brain Marketing blog)

۷۲. بازاریابی محلی :
هدف‌گذاری آگهی‌های تبلیغاتی برای حمایت از فروشگاه‌هایی که در دنیای واقعی حضور فیزیکی دارند (WilsonWeb)

۷۳. بازاریابی دنباله دار یا دم بلند:
بازار یابی در بسیاری از بخش‌های کوچک بازار که در مجموع گروه بزرگی از مخاطبان را ایجاد می‌کند (Wikipedia)

۷۴. بازاریابی وفاداری :
تمرکز روی رشد و حفظ مشتریان فعلی، مثلا برنامه‌های اعطای هدیه (Wikipedia)

۷۵. بازاریابی موبایلی :
بازاریابی‌ای که پیام آن از طریق دستگاه‌های موبایل مانند گوشی‌های هوشمند ارائه می‌شود (Mobile Marketer)

۷۶. بازاریابی چندکانالی :
استفاده از کانال‌های مختلف برای دست یافتن به مشتری (Multichannel Marketing Metrics)

۷۷. بازاریابی چند فرهنگی :
پیگیری مخاطبان با نژادهای مختلف به واسطه‌ی محصولات، تبلیغات، تجربیات (The Book)

۷۸. بازاریابی چند سطحی :
بازار یابی به واسطه‌ی به کارگیری دیگران، که آنها را افراد بیش‌تری را به کار می‌گیرند؛ مانند طرح‌های هرمی (Wikipedia)

۷۹. بازاریابی عصبی (نورو مارکتینگ) :
تلفیق مغز/ علم شناختی و بازار یابی (Neuromarketing blog)

۸۰. بازاریابی رسانه‌های جدید :
اساسا مترادف با بازاریابی برخط، این اصطلاح در حال منسوخ شدن است (Wikipedia)

۸۱. بازاریابی خبرنامه ای :
ارائه‌ی خبرنامه به مخاطب هدف به‌طور مرتب از طریق ایمیل یا به صورت چاپی (DIRECT article)

۸۲. بازاریابی جاویژه یا ویژه بازار(نیش مارکتینگ) :
هدف قرار دادن مخاطبان بخش‌های خیلی خاص (Entrepreneur article)

۸۳. بازاریابی غیرسنتی :
شیوه‌های خارج از عرف، مثل شیرین کاری‌های تبلیغاتی، بازار یابی چریکی (Inc. article)

۸۴. بازاریابی برون‌خط (آفلاین) :
تمام فعالیت‌های بازار یابی که به‌صورت برخط انجام نمی‌شود، بازار یابی سنتی (MarketingSherpa)

۸۵. بازاریابی فرد به فرد :
بازار یابی در بین فرد به فرد مشتریان؛ شناسایی، تفاوت قائل شدن، تعامل، شخصی‌سازی (book)

۸۶. بازاریابی برخط (آنلاین) :
بازار یابی به صورت برخط، همان بازار یابی اینترنتی یا تحت وب (Online Marketing Summit)

۸۷. بازاریابی نقاط دور :
برقراری ارتباط با مشتریان بالقوه از طریق آگهی‌های تبلیغاتی، تماس‌های سرد، اجاره‌ی فهرست ایمیل‌ها؛ متضاد بازار یابی جذب‌کننده (BridgeGroup)

۸۸. بازاریابی در فضای باز :
مثال: آویزان کردن وسایل تبلیغاتی، تبلیغ روی ماشین، بیلورد، بالون‌های تبلیغاتی (eHow article)

۸۹. بازاریابی بیرون از خانه :
بازار یابی در مکان‌های عمومی، مثل بازاریابی در فضای باز (Wikipedia)

۹۰. بازاریابی عملکرد :
بازار یابی مبتنی بر معیارهای عملکرد و بازده سرمایه (Performance Insider)

۹۱. بازاریابی اجازه‌ای :
الهام بخشیدن به مخاطب برای این‌که بخواهد حرف‌هایتان را بشنود (Seth Godin’s book)

۹۲. بازاریابی شخصی‌سازی شده :
مانند بازار یابی فرد به فرد، از جمله شخصی‌سازی محصول (Wikipedia)

۹۳. بازاریابی اقناعی :
اقتباس‌شده از “معماری اقناعی” برای بازار یابی موثر تحت وب (the Eisenbergs)

۹۴. بازاریابی در محل فروش :
تبلیغات برای مشتری در محل خرید در فروشگاه (eHow article)

۹۵. بازاریابی پس از کلیک :
تجربه‌ی کاربر پس از کلیک روی یک آگهی یا ایمیل، مثل صفحاتی که کاربر پس از کلیک به آن وارد می‌شود (ion’s blog)

۹۶. بازاریابی کلیکی یا PPC (پرداخت در ازای هر کلیک) :
بازار یابی پرداخت در ازای هر کلیک در موتورهای جست و جو، شبکه‌های تبلیغاتی، وب‌گاه‌های اجتماعی (PPC Hero)

۹۷. بازاریابی محصول :
بازار یابی یک محصول در مقابل بازاریابی کل شرکت (Wikipedia)

۹۸. بازاریابی ترویجی :
به‌طور گسترده، تقریبا هر نوع بازار یابی به منظور جذب مشتریان (PROMO)

۹۹. بازاریابی مجاورتی :
توزیع بومی‌سازی شده‌ی تبلیغات مربوط به یک محل به صورت وایرلس (آفلاین یا برون‌خط) (Wikipedia)

۱۰۰. بازاریابی کششی :
ارسال پیام‌ها به مشتریان بالقوه، مترادف بازار یابی جذب‌کننده (The Power of Pull)

۱۰۱. بازاریابی فشار :
مشتری بالقوه خود به دریافت پیام از شما رغبت نشان می‌دهد، مترادف بازار یابی از نقاط دور (Wikipedia)

۱۰۲. بازاریابی بلادرنگ :
شتاب بخشیدن به بازار یابی در عصر سرعت (David Meerman Scott book)

۱۰۳. بازاریابی ارجاعی :
تشویق/ انگیزه‌بخشی به مشتریان فعلی برای ارجاع دادن مشتریان جدید به شما (Wikipedia)

۱۰۴. بازاریابی رابطه‌ای :
تاکید بر ساختن روابط بلندمدت با مشتریان (Regis McKenna)

۱۰۵. بازاریابی مجدد :
معنی نوین: تبلیغاتی که از نظر رفتاری هدف‌گذاری شده‌است (Google Ad Innovations)

۱۰۶. بازاریابی پاسخگویی :
پاسخ دادن به کاربران نهایی با پیام‌های شخصی‌سازی شده (Wikipedia)

۱۰۷. بازاریابی علمی :
به کار بردن شیوه‌های آزمون‌سازی/ آماری تحلیلی در بازار یابی (Scientific Advertising)

۱۰۸. بازاریابی جست و جو اینترنتی (سرچ مارکتینگ) :
تبلیغات ارگانیک و هزینه‌دار از طریق گوگل، بینگ، و غیره (Search Engine Land)

۱۰۹. خودبازاریابی :
بازار یابی خودتان، که با عنوان برندسازی شخصی نیز شناخته می‌شود (U.S. News article)

۱۱۰. بازاریابی خدمات :
رویکردهایی برای فروش خدمات به جای محصولات (Delivering Quality Service)

۱۱۱. بازاریابی سایه‌ای :
بازار یابی غیرمنتظره خارج از کنترل بخش بازاریابی (my post)

۱۱۲. بازاریابی خریداران :
درک چگونگی خرید مصرف‌کننده در کانال‌ها و قالب‌ها (Wikipedia)

۱۱۳. بازاریابی اجتماعی :
تغییر رفتار آدم‌ها به سوی بهتر شدن، با بازار یابی رسانه‌های اجتماعی اشتباه نشود (Squidoo)

۱۱۴. بازاریابی رسانه‌های اجتماعی :
تعامل با مشتریان بالقوه در کانال‌های رسانه‌های اجتماعی (Social Media Insider)

۱۱۵. بازاریابی ورزشی :
استفاده از رویدادهای ورزشی، تیم‌ها و ورزشکاران برای تبلیغ محصولات (Wikipedia)

۱۱۶. بازاریابی مخفی کاری :
شیوه‌های بازار یابی محرمانه در بین آدم‌ها، بازاریابی مخفی (HBR article)

۱۱۷. بازاریابی خیابانی:
بازاریابی غیرمرسوم در مکان‌های عمومی به منظور مجذوب کردن مشتریان بالقوه (Wikipedia)

۱۱۸. بازاریابی فنی :
بازاریابی با عمق فنی برای مخاطب فنی (great post)

۱۱۹. بازاریابی تلفنی :
تماس تلفنی با آدم‌ها به همراه سبک صحبت متقاعدکننده، معمولا دعوت‌نشده (Wikipedia)

۱۲۰. بازاریابی مبتنی بر آزمون :
محک زدن ایده‌های بازار یابی به صورت سیستماتیک و تکرارشونده (Test-Driven Marketing)

۱۲۱. بازاریابی زمان :
تحقیق درباره‌ی زمان عرضه و تبلیغ محصولات در بازار (Wikipedia)

۱۲۲. بازاریابی نمایشگاهی :
زیرمجموعه‌ی بازار یابی رویداد، به نمایش گذاشتن و تبلیغ در نمایشگاه‌ها (TSNN)

۱۲۳. بازاریابی سنتی :
شیوه‌ها و کانال‌های بازار یابی دوره‌ی قبل از اینترنت (MarketingProfs)

۱۲۴. بازاریابی مخفی :
زمانی که مصرف‌کنندگان نمی‌دانند به‌طور پنهانی در حال بازار یابی شدن هستند (Wikipedia)

۱۲۵. بازاریابی تولیدشده توسط کاربر :
بازار یابی ایجادشده توسط مصرف‌کنندگان، بازاریابی همگانی (Disney campaign)

۱۲۶. بازاریابی عمودی :
شکل‌دهی متفاوت به یک راه‌حل برای برای صنایع متفاوت (Wikipedia)

۱۲۷. بازاریابی ویدیویی :
گنجاندن ویدیو در بازار یابی برخط، با اتکا بر یوتیوب (Pixability)

۱۲۸. بازاریابی ویروسی :
استفاده از شبکه‌های اجتماعی موجود برای گسترش یک ایده‌ی بازار یابی (Wikipedia)

۱۲۹. بازاریابی تحت وب :
بازار یابی در وب‌سایت‌ها، مترادف بازار یابی برخط (Web Marketing Today)

۱۳۰. بازاریابی دهان به دهان :
وقتی مشتریان راضی پیام بازار یابی شما را گسترش می‌دهند (WOMMA)

۱۳۱. بازاریابی جوانان :
هدف‌گذاری مخاطبان جوان، اغلب با استفاده از کانال‌های در حال ظهور (Wikipedia)

۱۳۲. بازاریابی معکوس :
تبلیغ یک محصول به نحوی که باعث شود مصرف کننده خودش به دنبال آن برود

۱۳۳. بازاریابی پستی مستقیم :
ارسال تبلیغات کاغذی ( چاپی ) یا اطلاعات دیگر به لیستی مشخص از آدرس‌ها که معمولا در یک منطقه جغرافیایی خاص قرار دارند

۱۳۴- بازاریابی بسته دستمال کاغذی :
خواستگاه آن ژاپن است و مردم پیام خود را بر روی بسته های دستمال کاغذی درج می کنند و با دادن آن به صورت رایگان به مخاطبین پیام را به راحتی به دست مخاطب خود می رسانند.

۱۳۵. بازاریابی ریشه ای یا مردمی:
در این نوع از بازار یابی به جای تولید یک محتوا یا پیام برای مردم و امید به پذیرش آن توسط مردم، بر گروه کوچکی از مردم تمرکز می کنیم و امیدواریم که مردم پیام ما را بین گروه های بزرگ تری از مردم گسترش دهند.

۱۳۶: بازاریابی رهبری فکری :
جا انداختن یک شرکت یا بنگاه به عنوان رهبر فکری در بازار مربوطه.

۱۳۷: بازاریابی منتظر ماندن :
برقراری ارتباط و رساندن پیام به مخاطب در هر نقطه و زمانی که وی آمادگی پذیرش پیام شمارا داشته و البته منتظر چیزی است.

۱۳۸. بازاریابی خیریه ای :
جذب مشتری با اعلام خبر این که ر ازای خرید آن ها محصولات شرکت بین نیازمندان توزیع می شود.

۱۳۹. بازاریابی تراکنشی :
اعطای تخفیف و سایر مزایا به خریداران به ازای تراکنش های خرید بعدی.

۱۴۰. بازاریابی اوانجلیسم Evangelism Marketing :
پرورش طرفداران دو آشته یا متعصب برای ترویج ، دفاع، و خرید چشم بسته محصولات و هواداری برند شما.

۱۴۱. بازارابی اشانتیونی :
دادن جایزه یا محصول مجانی یا فروش محصولات و خدمات به قیمت های پایین تر برای فروش تقویت فروش محصولات و خدمات مرتبط.

منبع: بیزینس اینسایدر

دیدگاه‌ها (0)

*
*

×